klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Friday, October 7, 2011

satu hari satu foto (episod 97)


Safiyyah Aisyah

Tarikh: 20 Julai 2011
Lokasi: Rumahku, Pantai Sepang Putra

Anak kepada cousin aku, Kak Hafizah dan suaminya, Abg Azren. Time ni umur dia sebulan. Rindu plak kat dia. Hehe~ =)


13 comments:

mas saari said...

alalala...comelnya! gigit kang..

manueng said...

aish...kecian bdk tu kene gigit...hehe =p

belogkiter said...

comel sangat

manueng said...

belogkiter: kan? hehe ;)

Adzrien Shoppe said...

la ni mesti rambut dia dah banyak..pandai dia tenung kamera.

cantekk said...

amboi garangnye kening ;)

manueng said...

kak adzrien: hehe...ade bakat jd model tu...huhu

manueng said...

cantekk:garang? huhu

Nono Fara said...

"hidup" gambar nie faiz :D

manueng said...

hehe...tq nono...dlm byk2 gamba yg disnap aritu, ni je la yg elok sket...tu pasal letak gamba ni kat sini...huhu=p

Liza @ Adzriel AB said...

so sweetlah baby..

Liza @ Adzriel AB said...

lamanya adik sorang ni tak update blog

manueng said...

kemalasan melanda kak...huhu =p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...