klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Thursday, June 10, 2010

bizi~

weekend lepas aku ade job kat melaka. pasangan mempelainye ialah classmate aku, fikri bakri & istrinya, aisha. kerja-kerja mengedit gamba wedding diorang belum selesai lagi. sebenarnye, lebih tepat aku katakan kerja-kerja mengedit tu belum bermula pun. huhu=p 

nampaknya memang betul-betul kena start edit dah ni. sebabnya, lusa ade job lagi. kali ni kat senawang. ni sebenarnya job orang lain. tapi disebabkan dia ada job lain kat kampung dia, so dia mintak tolong aku cover. 

biasanya, orang siapkan album wedding dalam masa 2-3 minggu. ini bermakna, aku ade 2 album (120 gambar) plus 1 story album untuk disiapkan dalam masa 3-4 minggu ni. chaiyok~ (kepada diriku sendiri...huhu)

6 comments:

E.d.Y said...

kaya raya la lepas ni..huhu

manueng said...

xde la...amek untung ciput je...member2...huhu;)

ravishingpeacock said...

chaiyuk2 ;)

manueng said...

tq=)

Nono Fara said...

Putihnya. Apasal dah besar jadi gelap :P Hehehe

manueng said...

sbb suke men panas...haha~

p/s: nono komen kat entry lain la ni...haha=p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...