klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Wednesday, August 18, 2010

Fikri & Aisha 05062010

Lama benar tak update blog ni. So hari ni nak upload gambar-gambar yang dah lama tersimpan dalam hard disk. Dimulakan dengan entry ni. Photos shot during Fikri (my classmate) and Aisha's wedding reception. Enjoy the photos and please let me know any of your comment. TQ =)

7 comments:

rushx said...

cantek gamba dukung2 tuh. hahha. bebetul ke fikri dukung?

manueng said...

btul2 la...tp aisha pun lompat gak la...xde la si fikri kene angkat dr bawah...byk kalori kene gune tu...huhu

.mek.mizah. said...

dah lame rupenye aku tak singgah blog ko!

nice la gegambo fikri. god job paiz!! huhu.
aku kawen sok tempah ko boleh?hahaha, entah biler.

manueng said...

hehe...aku pun dah lama x update blog...duk tanam anggur je kat umah...xde benda nak cite...huhu

tq=) ala kadar je gamba ni...byk lg nak kena improve...dah ade plan nak kawen eh?hoho~ ;)

fikri bakri said...

faiz..trbaek la pic2 2.i loike..hehe.sori aku lmbt tgk,bz skit skang.thanz sooo much.good job=p

aisha said...

tq faiz..rase mcm semalam je buat bnda2 ni..ehe..tqvm ;)

manueng said...

fikri: alhamdulillah...elok la kalo ko suke...aku takut gak...aku nye quality cam hampeh je...huhu;)

aisha: hehe...dah dua bln dah...tp bese la...kehidupan org dah berkahwin seronok je...tu pasal rase skejap je...hehe;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...