klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, May 4, 2010

lawatan ke Proton Shah Alam

12 mac baru ni (err...memang dah agak lama sebenarnya...aku maksudkan 2010 ni la), kami, anak-anak buah atau lebih tepat lagi student FYP2 di bawah supervision Dr. erry pergi ke kilang Proton Shah Alam. ni bukan lawatan sambil belajar tapi lebih kepada operasi menyedut maklumat untuk FYP2. Dr. erry tak dapat nak sertai kitorang dalam lawatan tu. maka encik megat konneh la yang terpaksa menjadi pengganti beliau. 

terima kasih diucapkan kepada cik rashidah @ rash sebab initiate lawatan tu. kalau tak kerana lawatan ni, mau tak siap FYP aku. sebabnya, sebelum lawatan ni, aku dan partner aku, muhaimin, memang blur. tak tau nak buat macam mana ngan FYP kitorang. so, daripada trip ni dapat jugak la something to be benchmarked.

so tak payah cakap bayak. layankan aje la gambar-gambar ni.

before bertolak ke shah alam


kat sini pun nak posing. haih~


tempat operasi benchmarking


bilik benchmarking and vave


aku, muhaimin & exhaust assembly parts


anak-anak buah encik erry adesta


VAVE sembang-sembang corner. apa yang boleh dibuat kat sini? baca bawah ni hah.


minum teh tarik/ milo/ nescafe/ white coffee free


sembang-sembang


posing-posing


enck megat konneh pun turut bersembang


rash yang mengikut arahan rahimi

kat bawah ni aku pun tak sure apa benda. tarian semangat kot. huhu~ =p










bebudak ni pun nak buat jugak~


kualiti


fokus pelanggan


berinovasi


kerja berpasukan


kepantasan


prihatin


jujur


lompat rash. jangan tak lompat.



pulang marilah pulang


p/s: last-last terfikir balik. pergi sana banyak buat kerja ke banyak main? huhu~ =p

2 comments:

Ms. TaroAthirah said...

banyak main obviously -_-"

manueng said...

tu la pasal...sket je hasil...hoho~ =p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...