klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Wednesday, May 12, 2010

makan-makan bersama encik aadel

sehari sebelum aku keluar dari UIA, aadel ajak aku keluar makan. kali ni dia bawa aku ke restoran yang berdekatan dengan rumah dia. kira dekat area taman bahagia macam tu la kot. aku pun tak sure. aku ni kalau bab nama tempat & jalan memang aku kureng sikit. huhu~ =p

restoran yang kitorang pergi untuk dinner malam tu ialah restoran mohd chan abdullah. pemilik dia orang cina muslim. makanan dia sedap. pada aku la. maybe sebab aku sangat-sangat-sangat jarang makan chinese food kot. 

ni antara gambar yang sempat disnap

nasi kam cheong ayam


apa pasal anda kelihatan sedih je encik aadel? tak elok bersedih depan rezeki...hoho~


nasi bok som ayam (p/s: tak silap aku la...haha~)

apa yang best kat sini?

  • makanan tak la mahal sangat
  • rasa pun sedap jugak
  • akak yang amek order kitorang tu comel juge...tp x brape fasih bahasa melayu...hoho~ =p
p/s: entry ni adalah entry ke-100 blog ni. terima kasih kepada para pembaca yang sudi dan selalu melawat blog ni =)

3 comments:

pArAsiT_dUniA said...

faiz... aku nak jugak!!! hehehe.. bil nak ajak aku balik umah?? hhohohoho.. rndu nak makan mskn mak ko.. hahaha

manueng said...

nak dtg bgtau la...huhu

Liza @ Adzriel AB said...

sebelum akak baca entry ni akak dah terasa menu MCA punyer... eh betul.

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...