klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, May 4, 2010

satu hari satu foto (episod 14)

khamis lepas aku dan beberapa orang member pergi ke genting highlands. akhirnya selepas 4 tahun aku kat gombak ni, merasa jugak aku ke genting. kali terakhir aku pergi sana masa umur aku 3 tahun. hoho~

masa tunggu bas untuk balik, zulhusni tunjuk langit malam tu. langit cerah, awan banyak dan bulan pun penuh. apa lagi. aku pun try la dapatkan shot yang terbaik. ni la hasilnya yang tak seberapa.

p/s: gamba tak diedit. cuma letakkan watermark je.

15 comments:

E.d.Y said...

nice one bro...kalau aku mesti dah ketar2 tangan

manueng said...

tq=)

p/s: aku guna tripod...hoho~

Nono Fara said...

wah. hebat betol gambar dia.

manueng said...

uish...mane ade hebat...bese2 je...hmm... =)

Ms. TaroAthirah said...

cantik. pakai filter ke? cuba try bukak filter when taking picture with lamp/lights :)

manueng said...

owh...untuk avoid glare eh?x teringat plak nak bukak filter aritu...huhu

cha'a said...

wow!!! congrats. nice one. always admire ur work ^^

manueng said...

tq cha'a=)
always admire my work? tlebih puji tu...byk lagi kene improve nih=)

zuehuzz said...

eh... ada nama aku disitu... haha...

manueng said...

hehe...seb bek ko tunjuk langit mlm tu...huhu;)

belogkiter said...

serius cantik giler...

belogkiter said...

hi.. sorry... aku save gambar ni, nak buat wall paper.

manueng said...

belogkiter:

hehe...no prob...sila2 ;)

Liza @ Adzriel AB said...

wow..memang cantiklah view ni faiz!

manueng said...

kak liza:

bernasib baik cuaca elok malam tu...so amek kesempatan utk snap satu gamba...hehe ;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...