klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha

Sempena hari raya haji esok, aku nak post gambar-gambar raya haji. Ni gambar-gambar masa majlis korban kat surau kat kawasan perumahan aku. Ayah aku tolong orang melapah daging. Abang aku tolong orang sembelih. Aku? Aku just duduk tepi main rubics cube (time tu baru pandai main benda alah tu) dan tangkap gambar. Lalalala~ =p

Aik? Raya nye esok, gambar dah ada? Hoho...ni gambar raya haji tahun lepas. Punye la pemalas aku ni. Genap setahun baru la sibuk nak edit dan post kat blog ni. Aaaahh....peduli apa aku. Nak jugak post entry ni. Layankan aje la yek. Huhu~ =p






Gambar potong kek tu bukan takde kena-mengena dengan raya haji tahun lepas. Ada. Sebab birthday adik aku jatuh pada hari raya haji tahun lepas, 27 November 2009. Huhu~;)

So, Dengan ini aku ucapkan,

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~ =)


p/s: selamat bercuti dan bagi sesiapa yg drive blk kampung tu, pandulah dengan berhemah...amalkan pemanduan cermat...baca doa sebelum mulakan perjalanan. InsyaAllah, selamat pergi dan selamat kembali=)

12 comments:

Mimie@misxoman said...

saya TAKUT darah.cukupla eyh.yuck!nak muntah dah aku.

manueng said...

hoho...mabuk darah rupenye...hohoho~

cha'a said...

ehhh??? bfday zha?? bkn dy 27 nov ke? huhuhuhuhuh

p/s: kek coklat tu sdp sgt! (zha pnh bg kitorng rse)

manueng said...

cha'a: ni gamba raye last year...27nov2009... huhu...thn ni nye xde...hoho

p/s: thn ni mak x wat kek~ T_T

E.d.Y said...

salam aidiladha bro...walaupun dah terlambat...huhu

manueng said...

edy: salam aidiladha gak...tq for the chopstick...dpt gak ole2 dr beijing...hehe;)

cha'a said...

ohhh ptotlah gmba tu ade abg azhar. (jap. y bju ijaw tu abg azhar kan? kang slh org malu je. hahaah)

manueng said...

haah...dia la tu

Fendy said...

Selamat Hari Raya Haji... dapat ke tak daging lembu sembelih? Dapat ke tak sembelih Lembu?

Soalan cepu-mas ni... heheh

manueng said...

fendy: selamat ari raye haji=)

xdpt daging lembu sbb lepas solat trus g USJ, beraye kat sane....sembelih lembu lg la xdpt... sembelih ayam bleh la...haha =p

Mimie@misxoman said...

laa.ni taun lepas nyer gbr ke faiz?baru nak tanya azo balik rupanya raya taun neh.

manueng said...

hoho...mmg gamba tahun lpas pun...raye tahun ni xde gamba...malas...huhu=p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...