klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Wednesday, March 3, 2010

proposal yang mahal...

aku ada add sorang minah ni kat facebook. dia ni sorang model. so aku saje add kat facebook. kot la kalau bila-bila ade member-member nak buat outing photoshoot model, senang la nak cari model. muka takde la lawa pun. tapi ada asset besar + berpakaian sexy, maka rezeki pun mencurah-curah. bapak la aku memperkotak-katikkan dia...haha~

well...i'm sure this is the biggest thing of their lives. bagi si lelaki, memang dia sanggup all out la untuk propose awek dia tu. dia pilih tarikh 09.09.09 pukul 0909am sebagai detik proposal tu. macam mana proposal nye? dia sewa billboard kat highway apa entah. diberitakan proposal kat billboard tu menelan belanja RM14k sehari. proposal tu disiarkan kat billboard tu selama 7 hari. haaa...cuba kira sikit.
the proposal on the billboard



ni time bergambar selepas kejadian proposal yang sebenar. time proposal yang betul-betul, mamat ni ajak minah ni pergi breakfast sama-sama. minah ni siap pakai baju tidur je time tu. tak expect langsung that she would be proposed.


tak cukup dengan tu. mamat tu siap propose kat newspaper pulak lagi (the star). kerana cinta la katakan...huhu~
proposal in The Star

haaa...kan aku dah kata. takde la lawa pun minah ni. tapi dalam gambar ni dia cover asset dia. tak bleh letak gamba time dia modeling. kang korang tengok tak berkelip pulak kang. hoho~ =p

9 comments:

E.d.Y said...

cite betul ke ni?

manueng said...

cite btul la...apsal?ko x pcaye apa yg org sanggup wat demi chenta? hoho~

E.d.Y said...

takut xlama lepas tu cerai berai pulak..hoho

manueng said...

tu yg aku nak taip kat ujung entry ni sbenarnye...tp takut jiran dia bace blog aku ni kang mampus aku...huhu~

E.d.Y said...

xpe..aku dah wakilkan...haha

nik0ns said...

ohoho....orang mne ni??

manueng said...

edy: peh...perisik...

apek: org malaysia la...nama ppuan tu leng yein...ko try la search tengok gamba dia...hohoho~ ;p

Ahmad said...

xlawa pun..hek eleh..membazir je laki tu..cari org lain lagi cantik dr minah ni..

manueng said...

haha...ok gak la...atleast dah kurang sorg pompuan x lawa untuk ko...makin ramai pompuan xlawa dah berpunye, makin ramai aweks lawa available untuk ko...ye x? huhu~

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...