klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Friday, January 29, 2010

motivasi pagi TV3 shooting 12012010

aku ade sorang member. nama dia helmi suhaimi. dia ni student master uia, kuliyyah of economics. degree dia dulu BBA tak silap aku. dia ni wat part time motivator. ni link tu blog dia



alhamdulillah, tahun ni rezeki dia murah. benda yang baik ni kalo betul caranye n dilakukan dgn ikhlas, insyaAllah akan dipermudahkan. pada 12 januari 2010, TV3 dtg ke uia utk shoot helmi berceramah utk rancangan motivasi pagi. 3 episode skali dishoot pagi tu. aku jd photographer x rasmi kepada si helmi ni hah. dpt nak kenal2 org sket sambil ambil pengalaman shoot org yg ttengah shooting utk program tv.

selain utk rancangan motivasi pagi, helmi jugak pernah shoot utk rancangan Fitrah Kasih yg disiarkan secara langsung di TV1 pada 14 januari 2010. bukan setakat tv, helmi siap ade slot sendiri setiap isnin n rabu kat satu stesen radio (xingat stesen mane). semoga helmi terus success dlm karier motivasi dia.

ni sikit gambar masa shooting rancangan motivasi pagi.
bersama crew tv3
bersama iena, student uitm yg wat internship kat tv3
suasana ketika shooting
host motivasi pagi, ahmad fedtri yahya
helmi suhaimi
ahmad fedtri yahya lagi
helmi lagi
skodeng fedtri
iena memekap helmi
iena @ azrina idrus
iena cuba mengayukan helmi
the host: ahmad fedtri yahya

ahmad fedtri yahya untuk tv3

2 comments:

E.d.Y said...

aku kene bangga x jadi budak uia??hehe

manueng said...

mesti! haha~

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...