klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Wednesday, February 3, 2010

my first job

pagi tadi aku dapat sms dari ajim. dia tanye same ade aku pernah shoot wedding ke tak. aku kate aku pernah shoot wedding 5 kali tapi as 2nd photographer je. dia tak kisah.
ceritanye begini. abang ajim ni punye adik ipar (hah...paham tak relationship nye nih?) nak nikah sabtu ni (6hb feb 2010). dia perlukan photographer sebab photographer yang sepatutnye shoot wedding diorang nanti ade problem kot and terpakse cancel. so dia mintak aku jadi photographer nanti.
hmmmm....neves gak ni. this will be my first job as an OP (official photographer). ade sesape nak assist aku? hehe=)

5 comments:

E.d.Y said...

wow...best tu...

Helmi Suhaimi said...

All the best Faiz. U can do it. Nanti aku kahwin confirm aku panggil ko. :)

manueng said...

edy: mane ade best shoot wedding...time outdoor portaiture je la yg best pun...huhu

helmi: tq helmi, kalo x jd photographer pun, jgn x jemput aku plak tau...huhu=)

pArAsiT_dUniA said...

wah.. tahniah.. moga maju jaya en. faiz..ko bla lak nak nikah?

manueng said...

tq=)
aku nikah? i'A 3taon lg...amin~ =)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...