klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Sunday, December 5, 2010

pernah makan kambing gelek?

Bukan. Bukan aku tersilap eja. Mesti ada yang ingat aku nak tulis 'pernah makan kambing golek?' Tapi aku memang nak cerita pasal kambing gelek. hehe~ ;)

Pagi tadi aku ngan family aku pergi ke MAEPS sebab ada event dwi-tahunan, Malaysian Agriculture, Horticulture & Agrotourism Show atau lebih lidah-friendly dipanggil MAHA 2010. Aku belum sempat edit gambar-gambar yang aku ngan adik aku snap. So aku letak gambar ni dulu la.

Kat MAHA 2010 tu tadi ada dijual kambing golek. Aku memang teringin nak makan kambing golek ni tapi belum ada ezeki. Tak sempat nak beli tadi. Rushing. So aku snap gamba je la. Tak dapat makan, dapat simpan gamba pun jadi la~ *sadis gile bunyi* Huhu~ =p

Yang ni KAMBING GOLEK...





Ni pulak KAMBING GELEK~
(Sila klik pada gambar untuk tengok ia bergerak-gerak)

Amacam? Berselera tak? Hahaha~ =p



5 comments:

Nono Fara said...

ngeri hahahhahahaha

manueng said...

ngeri?haha~ =p

Mimie said...

xselera langsung nak makan.gerun.gpun tayang kat bontot kambeng.mane la nk selera.yuck!

manueng said...

haha...nak tunjuk gelek mmg la kena tayang bontot...mane ade istila 'gelek kepala'...huhu~ =p

manueng said...

*istilah

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...