klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, December 28, 2010

Year End Sale: RM590.50 dah terbang~


Macam biasa. Bila hujung tahun mesti orang ramai sibuk shopping sebab ade karnival jualan mega atau lebih dikenali sebagai Year End Sale (YES).

Kebanyakan orang akan beli pakaian, handset, alat-alat komputer/laptop or bagi yang lebih rezeki sikit, akan melancong.

Aku baru je membelanjakan RM590.50 tadi. Bajet yang diterima berjumlah RM800. Dah shopping sakan, tinggal RM129++ je lagi (setelah ditolak perbelanjaan lain). Apa yang aku beli tu?

Tak lain dan tak bukan....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MAKANAN!



p/s: bukan la aku sorg....aku ngan lagi 3 org course mate aku...huhu~ ;)
p/s/s: beli kemain banyak...tp sorg pun tak reti masak...nais~ =p
p/s/s/s: letih shopping...mahu beradu~ ;)

7 comments:

Ms. TaroAthirah said...

kau nak pegi berperang ke ape? gile banyak stock up

manueng said...

konon2 utk 6bln nye stock...tp rasenye 2-3bln je abes la ni kot...huhu...lgpun bkn utk aku sorg...4org sumenye...hehe

cha'a said...

seronoknye. menymphnye. dhla shopping mknn. tercabar sungguh dh nih!. seronoknye. :D

manueng said...

cha'a: haha...ape pasal tcabar plak?huhu ;)

Mimie said...

cehh..ingatkan beli lens kamera tadi.

cha'a said...

yela. kan 'org sebelah org depan' pn kuat mkn gak.
(hehe. ingt lg ke spe org depan, sape org sebelah org depan?) hahahaha~

manueng said...

mimie: aish...aku dah bpuasa drpd membeli brg2 kamera skang ni...huhu;)

cha'a: mengata nampak....haha....tp diriku ini mmg kuat mkn pun~ =p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...