klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Thursday, January 20, 2011

ape pasal aku tak boleh nak komen ni hah?

Salam rakan dan taulan. Nak tanye sikit. Kenapa aku tak dapat nak komen kat a few blogs termasuk blog aku sendiri? tapi ada je blog yang aku boleh komen. Bila aku nak komen, dia suruh pilih profile macam gamba kat bawah ni. Tapi tak boleh nak pilih pun. Kalau tekan tak keluar pun.


Ada sesape boleh tolong bagi pedoman?piliz~

2 comments:

~eZmALiZa~ said...

just nak tolong..sory kalo lmbt..

awak, kalo nak komen kat jenis komen mcm tu kene tunggu loading abes dulu la...bukan xboleh komen.. :))

mungkin internet awak slow sikit...pilih profile tu bile dye da kua semua...oke?? :)

manueng said...

time kaseh;)

yeke sbb lambat loading?lame gile tggu xsiap2 loading gak...last2 tuka setting utk comment....yg time x bleh tu settingnye 'embedded below post'....yg skang ni 'pop-up window'...baru la bleh...hehe;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...