klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Wednesday, January 5, 2011

from sepang to sheffield (FSTS)

Salam. Malam ni adalah malam terakhir aku kat bumi malaysia tercinta. Esok malam aku akan terbang ke UK dan duk sana selama 6 bulan. Bukan untuk jalan-jalan. Well, of course la aku akan jalan-jalan kalau ada rezeki. Tapi tujuan utama adalah untuk pergi kursus NDT. Dalam beberapa entry sebelum ni aku ada bagitau pasal kursus 5 minggu yang aku hadiri. Yang tu cuma kelas persediaan. So yang 6 bulan ni la kursus yang sebenarnye.

Maka tajuk entry ni akan menjadi satu label/category baru untuk entry-entry aku yang berkaitan dengan kehidupan aku sepanjang kursus kat UK nanti. Aku bercadang nak share info, pengalaman dan gambar-gambar menarik sepanjang kat sana nanti. Insya-Allah~ :)

Terima kasih kerana terus follow blog aku yang tak seberapa ni. =)

15 comments:

Ms. TaroAthirah said...

denggg! hebak mu Faiz! lama tu. all the best bro. belajar molek dek. dont ngorat-ngorat the orang putih ya? ;)

manueng said...

hebak ape nye...blom ade pencapaian lg...kalo dah lulus sume xm ok la gak...huhu

xde nye nak ngorat mat saleh...diorg xkan pandang aku pun...huhu~ T_T

tq taro...doakan aku yek=)

pArAsiT_dUniA said...

good luck faiz...haizzz...
slmt berkelana di negara org...

manueng said...

tq erot...doakan aku yek=)

Nono Fara said...

Best of luck Faiz :)

manueng said...

tq so much nono=)

cha'a said...

abg faiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz!!!! all the best!!! xtaw nk ckp pe lg coz dh pn ckp kt fb. apa pown, have a great 6 months kt sne. hopefully semua safe n working well :)

3p4h said...

Fuhh..... i like! All da best kt ngara org. TC bro.

p/s: Makin best la shoot kt oversea

.mek.mizah. said...

paiz,
aku nak kirim fridge magnet.
ko jgn lupe!

Greatanep @ Greatanite said...

wahahaa.. faiz dah ke UK skarang.. Makin maju yee ko... hebat! hebat!

Greatanep @ Greatanite said...

Wahahaa.. Paih dah ke UK skarang.. Hebat! Habet! bravo bro..

manueng said...

cha'a: hehe...tq cha'a=)

epah: tq bro=) bleh la try shoot kat sini...tp cam bese la...konpem byk snapshot bbanding quality ones...huhu=p

mizah: i'A nnt aku bawak blk benda tu;)

anep: hehe...tq anep=) cari keje xdpt2...ni la salah satu usaha aku skang...harap2 bhasil la...amin....doakan aku yek anep=)

Tanpa Nama said...

salam bro..:-) nak tnya how u apply for the ndt kos kat uk 2?sbb sy pun minat gak nak smbung ndt kat luar negara but xth cam mane.:-)

Tanpa Nama said...

salam bro...cam mane ek nak sambung study kat uk untuk kos ndt?

manueng said...

Tanpa nama: salam...contact no ni,

012-6976261 or 012-2960261 (dato mat ghazali abd raki)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...