klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, January 29, 2011

satu hari satu foto (episod 26)


Humpty Dumpty sat on the wall.

Tadi aku baca blog member aku, Nono. Dia nak mulakan projek poladroid. 

So aku pun download la software poladroid kat link yang dia bagi dan try sendiri. Ni la hasilnya. 

Menarik gak. Hihi~ ;)

p/s: nak download software tu, klik SINI.

6 comments:

Nono Fara said...

Cool kan?? Haha.. Kelakar pun ada jugak. oh anyway 'cartridge' dia pandai abis after 10 pics tak silap.. so kena reinstall balik.. hehehehe..

manueng said...

mmg cool...dia developed with time...dia wat seolah2 poladroid btul...baru satu gamba tu je...lpas 9 lg gamba kene install blk la eh...ok je...stakat install free tarahal la;)

pastu tulisan/caption kat bawah gamba tu cane nak wat?ke kene wat sendiri kat paint or photoshop?

Nono Fara said...

Ha'ah install free je :D

oh yang tulisan bawah tu org buat sendiri faiz.. org guna photoscape je. tak reti guna photoshop hehe ;)

manueng said...

owh...patut la...ingatkan ade fuction utk wat caption...kite xpnah try photoscape...org kate snang nak guna

aHLing said...

photoscape senaaaangggg sgt nk guna. sila lah download. hehe

adeh, xdan nk upload gmba utk ploadroid ni. cuti byk hari ni bak buat la.

manueng said...

ahling: ade installer nye...tp xpnah guna...huhu....sila la buat gamba poladroid byk2 ;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...