klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, January 25, 2011

satu hari satu foto (episod 22)


Riang ria di belakang rumah.

Diorang ni house mate aku.
Dari kiri: Hamid, Lukman & Syamili

9 comments:

Bang Chin said...

syok no langit dia

Nono Fara said...

Lighting oversea ni best kan.. gambar nampak lain.. as in lebih cool. jeles

Ms. TaroAthirah said...

damn nice! aku jeles cuaca sana. MORE PLEASE!

3p4h said...

Bro, luqman tu bdk mn? Melaka ke? Mcm kwn je...

manueng said...

nol: bukan ari2 dpt langit gini... skang ni winter, so langit slalu mendung...tp time shoot ni ari mmg elok je la...tu yg rajin sket nak tangkap gamba...huhu

nono: time winter ni subuh n maghrib dia panjang sket....2jam...contohnye, masuk subuh kul 6am, abes subuh kul 8.04am...so kite dpt lighting cantek lame sket...hehe;)

taro: cuaca cani bkn ari2...bese mendung je...time ni pun berangin gile...kebas tgn nak shoot...huhu

epah: haah...aku tgk kat fb, dia mmg kwn ko pun;)

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

ctk la pic ni

manueng said...

yus: hehe...tq yus =) kang g ausie shoot la byk2...ltak kat blog... summer kan time tu nnt?

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

winter kot..huhuh..summer bulan disember

manueng said...

peh...sejuk gile la time tu nnt...cam kat sini skang...tp lok gak time winter...kalo tak, letih la encik kamal nak control pandangan mata....haha~ =p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...