klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, February 13, 2010

sepetang di kulliyyah ICT


men at work




IX: palang-palangan




construction site: tilted




uncompleted pillar




hasnoor hussain: the master




evening discussion




the construction site: the two pillars




the construction site: KICT



p/s: dah la...ni je la utk malam ni...nak tido...sebab esok nak jalan2 ngan org umah aku...hihi=)

2 comments:

E.d.Y said...

tak pernah terfikir nak amek gamba kat situ..
tak kene marah ke ceroboh kat sana??

apa2pun, mmg cool gamba2 ko...terbaik wookkk!!..huhu

manueng said...

rasenye x bleh kot tp xde org halang pun... signboard no entry pun xde...redah je la...huhu=p

aku pnah gak tpikir nak shoot situ sbb aku mmg teringin nak shoot construction site...byk subjek menarik...tp aku ni pemalas...kalo xde org ajak outing or shoot ptg2 mmg dlm beg je la camera aku tu...nasib baek hasnoor ajak...huhu=p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...