klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, February 27, 2010

teka-teki

aku seorang student manufacturing engineering. kira bakal jadi manufacturing engineer la ni. harap-harapnya begitu la~


sebagai seorang manufacturing engineer, mengurangkan production cost adalah sangat penting. dengan cara ni, profit akan meningkat. salah satu cara ialah menggunakan kaedah mass production. tapi mass production kurang flexibility. sebab biasanya production dibuat by batch. *kalau yang baca ni bukan budak ekonomi or engineering mesti pening sikit.huhu~ =p


maka soalannya, sebagai manufacturer baju dalam @ bra @ coli yang mana orang korea selalu hadiahkan kepada bonda mereka sebagai hadiah gaji pertama (peh...panjang gila), kat mana tempat yang paling senang nak hasilkan baju dalam nih? jawapannya....


.

.

.

.


.


.


.


.


.


.


.


salah


.


.


.


.


.


.


.


.


.


ah'ah *sambil geleng kepala*


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


jawapannya kat planet Pandora. <--saje letak colour biru






sebabnya? sebab size 'itu' perempuan (or should i say betina?) Na'vi tak kira la anak dara ke, mak orang ke or even tahap nenek semua sama je. so sangat sesuai untuk mass production. haha~ =p




p/s: aku memang tengok situ. semua laki tengok. mesti diorang pun perasan. kemon.....admit it~ ;)

2 comments:

E.d.Y said...

hoho...entry 18sx ni

manueng said...

x gak...ade unsur2 engineering management ni...hoho~

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...