klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, February 23, 2010

the year of tiger special: free tiger beer

hmmm...i wonder if penjual minuman keras would give tiger beer for free during chinese new year. ye la kan, sempena tahun harimau. aku siap terbaca pasal tiger beer dijadikan sebagai minuman rasmi tahun ni. then aku search kat internet pasal ni and hasilnye aku terjumpa satu artikel pasal free tiger beer ni. lebih kurang macam ni kisahnya. ade company ni bagi tiger beer free untuk the tigers (orang yang lahir pada tahun harimau). yang tu kat luar negara. kat malaysia ni takkan la nak bagi tiger beer pulak kan. so, korang rasa korang akan dapat free apa CNY ni? (padahal dah hari ke-10)


mungkinkah biskut Tiger?




atau pakaian ni? warna putih nampak suci sikit tapi tetap tak sesuai dipakai untuk majlis pernikahan



atau nak warna merah? garang sikit



untuk lelaki yang GARANG. (seriously aku tertanya-tanya. korang perempuan teruja ke tengok lelaki pakai spender corak gini? kelakar je aku rasa)
bila bercakap pasal CNY, kita mesti teringatkan tarian singa. tapi sempena tahun harimau, lion dance ditukar kepada tiger dance.



bukan ini ye kawan-kawan. ini tiger show.



ni dia tiger dance. (gamba dari guang ming daily)
the year of tiger juga mengingatkan kita kepada tiger woods. this year does not look like a good year for him though.



tiger woods



mungkin dia boleh meneguk tiger beer banyak-banyak bagi menghilangkan duka lara.




bila dah mabuk, tengok logo tiger beer pun dah nampak muka sendiri.




maka pemandangan ini kan jadi....




.....macam ni. tu pasal la dia lanyak je perempuan-perempuan itu. =p
how about the year of rabbit? what would you want for free?




budak-budak jahat kat SMK Budak Jahat mesti duk mengharapkan benda ni =p
tahun kuda pulak?




dapat merry go round bagi yang suka berkongsi.



bagi yang tak suka berkongsi and nak main sorang-sorang je dapat la kuda kepang. hah...pegi main jauh-jauh...



nak lagi personal? amek kau minyak kuda. wild stallion. haha~




maybe ni jenama rasmi untuk tahun monyet




ni pulak untuk tahun anjing. hot dog enak~




ni la namanya cinta monyet. sekor lahir tahun monyet. sekor lagi tahun anjing.




ni pulak anak hasil hubungan haram antara tahun harimau and tahun babi. =p




tahun naga? dapatkan buah naga untuk kesihatan.



tahun tikus? dapat la tetikus. murah-murah je.
bila cakap pasal tikus, aku teringat pasal banned commercial yang ada mamat pakai thong kepala tikus. pastu kucing dia terkam anu dia. aku try cari gambar tu tapi tak dapat. bagi yang tak dapat bayangkan macam mana rupanya, aku tunjukkan gamba yang lebih kurang la eh.




ni dia. eh....silap. ni spender sumo.




ni hah. tapi ni versi gajah.



mebi ni la dress code tentera bergajah abrahah kot. huhu~ =p




ni pulak untuk the year of ox.




kalau nak menunjuk sikit amek ni hah.




tahun ayam maybe KFC akan sponsor ayam free kot. bagi yang suka makan la.
bagi yang suka 'makan' 'ayam' pulak boleh la pergi lorong haji taib. tapi kalau bahasa inggeris tahun ayam dipanggil the year of rooster. ayam jantan tu.




so ni la yang korang akan dapat.



siap letak buah lagi kat situ. pamela anderson pun nangis tengok ni.
sekadar untuk hiburan. mintak maaf bagi sesiapa yang terase offended=)
p/s: kenapa la takde tahun jaguar? aku nak ni....


3 comments:

.mek.mizah. said...

ah asyek kene tutup mata je nak scroll..
dem..
haha

E.d.Y said...

haha..melalut la...tp lain dr yg lain..nice

manueng said...

mek: haha...mesti ko suke tgk gajah kan? =p

edy: hehe...saje takde keje;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...