klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, April 5, 2011

"Alamak! Entry dia ni memang best!"

Salam. Sejak kebelakangan ni asyik join segmen je aku ni kan. Haha. Ni pun nak join lagi ni.


"Alamak! Entry dia ni memang best!"

Anjuran:



(sila klik gambar untuk sertai segmen ni)


So aku dikehendaki share 3 entry yang aku suka daripada blog-blog yang berlainan. Agak susah jugak sebenarnya. Sebab aku tak ingat mana entry yang best-best. So aku juzt letak mane yang terlintas kat kepala je la yek. Hehe. So ni la 3 entry yang aku suka:



Sebuah puisi daripada Dr. Mohd Asri Zainul Abidin atau lebih dikenali dengan Dr. Asri atau Dr. MAZA. 



Aku suka entry ni. Sweet je. Hehe ;)



Aku suka sebab aku setuju dengan dia. Aku pun terfikir benda yang sama. Islam menuntut penganutnya supaya mengamalkan kebersihan. Tapi surau macam apa je. Ish3~



So ni la antara entry yang aku suka. Jom la join segmen ni. Share entry yang korang suka. kot la memang lagi best, boleh la aku tukar list entry kat atas ni. Haha~ =p




p/s: Tadi dah tidur 3 jam. Boleh la layan movie lama sikit malam ni. Hohoho~ ;)


8 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

tengok movie baik je ye.. he..hhe

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/mohd-faiz-rela-berkongsi-cerita.html

ada juga segmen ALL IN ONE.. dah join?
http://adzriel.blogspot.com/2011/04/all-in-one-gegar-1-ribu-blog.html

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. sweet yer entry ni.. thanks kerana menyukainya..

rajin join segmen kan.. baguslah.. akak aje asyik tak berkesempatan nak join byk2 segmen..

cantekk said...

BEST! =D

manueng said...

kak liza:

tgk wolfman smlm...baek tak? hehe;)

trima kaseh review entry sy ni:)

manueng said...

kak hanis:

haah...sy suke baca kisah cinta org yg dah kawen...best je rase...huhu;)

sy join segmen2 semua sebab sekarang ni tgh free....dah kerja kang entah sempat ke tak la nak join segmen2 semua ni...mmm

manueng said...

cantekk:

time kaseh~ =)

Liza @ Adzriel AB said...

tidur ngigau wolfman tak?

manueng said...

kak liza:

haha...kalo sy ngigau jd wolfman, mau x tido housemate sy semua...haha=p

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...