klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, April 5, 2011

satu hari satu foto (episod 86)


Out Of Focus

Tarikh: 19Marzch 2011
Lokasi: Brightside Lane, Sheffield


Tak tau nak tulis apa pasal gamba ni. Ia cuma gambar yang tak sharp atau out of focus (oof) sebuah jambatan kat Brightside Lane. Layankan aje la. Huhu =p


p/s: wayang start


14 comments:

cik bahulu oren said...

nice pic :)

Hanis Azla said...

mcm ada cerita disebaliknya.. suka dgn gambar2 mcm ni..

Adinda Amy Sensei said...

jgn ilang pokuuuusss yekk

Anonymous said...

spammer: hey... 1 hari 1 gambar, sampai hari ke berapa?

manueng said...

CBO:

tq =)

manueng said...

kak hanis:

eh? sy pun main shoot je nih...tu yg x sharp tu...huhu=p

manueng said...

kak amy:

baek kak...hehe...time kasih :)

manueng said...

anon/spammer:

hehe...entah la...kite tunggu dan lihat ;)

I am DiDa said...

salam,
mengegar & memfollow...salam singgah! (",)v

belogkiter said...

tak sharp pun cantiklah

manueng said...

DiDa:

salam...tq singgah sini n follow lensajingga :)

manueng said...

belogkiter:

hehe...tq ;)

Liza @ Adzriel AB said...

ha..ha.. baru je nak komen gambor tak sharp.

manueng said...

kak liza:

hehe...mata kak liza mmg baik... ade org x pasan pun...hehe ;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...