klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Friday, April 8, 2011

satu hari satu foto (episod 89)


Spring: Not Quite Yet

Tarikh: 7 April 2011
Lokasi: Ferham Park, Ferham Road, Rotherham


Cuaca petang tadi baik. Sambil-sambil jogging, ternampak beberapa subjek yang menarik untuk dishoot. So ni la salah satu daripadanya. Sekarang ni baru nak masuk musim bunga. Pokok-pokok baru nak keluar daun dan bunga. Tak sabar nak tunggu bila dah betul-betul musim bunga. Mesti penuh je bunga kat pokok ni kan. Hehe ;)


p/s: malas nye la yang teramat...haih~


11 comments:

mas saari said...

wah! bestnya...
mesti cantik kan kalau musim bunga!

Eza Ridzwan said...

masya-allah..canteknyaa..kagum dgn ciptaanNya..

siti hidayah said...

dah nak masuk musim bunga? best nya. btw gambar ni cantik lah :)

manueng said...

kak mas:

hehe...best kot...sy pun x pernah rasa lg macam mane...ni first time la nak alamai musim bunga ni nnt...hehe;)

manueng said...

kak eza:

betul tu...hebatnya yang Maha Pencipta :)

manueng said...

hidayah:

haah...hujung april n may nnt la kot baru btul musim bunga

hehe...tq =)

Adinda Amy Sensei said...

tak sabar gak tunggu kedatangan musim bunga lam blog ni...nanti amik satu shoot yang cantik ekk...nakkkk!!!

Liza @ Adzriel AB said...

huissshhhhh cantiklah gambor ni. letak dlm frame orait ni.

manueng said...

kak amy:

hehe...saya pun duk membeuru gamba best2 gak nnt ni...hehe ;)

manueng said...

kak liza:

hehe...time kasih :)

Miss Hamilicious said...

Awesome !!!~

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...