klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Wednesday, April 6, 2011

satu hari satu foto (episod 87)


Art vs Vandalisme III

Tarikh: 19 Marh 2011
Lokasi: Meadowhall Road, Rotherham


Ni laluan underground untuk pejalan kaki dan penunggang basikal. Kat sebelah atasnya ada bulatan (roundabout). So untuk memudahkan pejalan kaki dan penunggang basikal, dibuat la laluan ni. Juga supaya lebih selamat. Tapi betul ke selamat? Macam port untuk orang mengepaw (peras ugut) je. Huhu =p


p/s: liverpool? mmmm....


24 comments:

cik bahulu oren said...

rs mcm x selamat je..hehe

manueng said...

CBO:

tu la pasal...kalau mlm mmg x brani la nak lalu sini...huhu

-hanyaaku- said...

vandalism yg sangat berseni! ahaaha

;D

cantekk said...

haha..sanggup lalu kt atas, pelan2..

_be yourself_ said...

creepy kot , lagi lagi if perempuan jalan sesorang :/

manueng said...

hanyaaku:

berseni? mcm conteng sebarang je...huhu

manueng said...

cantekk:

kalau time byk kereta bahaya... tu yg ikut bawah gak ni...hehe

manueng said...

beyourself:

tu la pasal...kene berteman...

Cahaya Kita said...

salam gegar group 8....

manueng said...

cahaya kita:

tq sudi singgah sini :)

Adinda Amy Sensei said...

vandalism di mana-mana....

manueng said...

kak amy:

tu la pasal...same je diorg kat sini pun...huhu

Dda Ly said...

thanks for sharing..:) dpt jgak sikit² gambaran mcmne kat obersi..:)

kechixx said...

err...macam bahaya jek;)

sobri yaacob said...

bro tq bg komen kat pic teman tdi...lpas ni bleh ar kongsi2 tip...ok...:)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

Eee.. seram la plak kalau lalu sini ek.. Nak lagi kalau malam..

manueng said...

kak Dda Ly:

hehe...terima kasih jugak sbb sudi singgah sini =)

manueng said...

kechixx:

tak bahaya pun...tp time mlm tak tau la kan...huhu;)

manueng said...

sobri:

xde ape la...suka tgk gamba member2...then boleh tukar2 pendapat kan...sudi2 la komen gamba2 kat sini yek ;)

manueng said...

kak fara:

time siang ni ok je...time mlm xtau la macam mane...huhu ;)

Liza @ Adzriel AB said...

takutlah nak lalu

manueng said...

kak liza:

siang xpe kak...mlm mebi bahaya la kot...huhu

mas saari said...

macam lorong hj taib je...hehehehe

manueng said...

kak mas:

yeke? sy tak pernah pergi situ...tp nama lorong tu mmg cukup femes la kat malaysia nih...haha

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...