klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Sunday, April 3, 2011

satu hari satu foto (episod 84)


Sheffield Forgemasters

Tarikh: 19 March 2011
Lokasi: Brightside Lane, Sheffield


Orang tanya pada aku, best ke tak Sheffield ni. 
Entahlah. 
Sheffield ni bandar perindustrian.
Banyak kilang kat sini. Bangunan kat belakang jambatan tu salah satu kilang perusahaan besi kat sini.
Kalau anda suka besi-besi, mungkin anda sukakan Sheffield.
Tapi kalau anda sukakan Ironman, sila pergi Hollywood. Keh3~ =p

Tapi Sheffield bukan sekadar kilang-kilang dan besi-besi :)


p/s: dah lama tak layan movie...esok la baru bw ;)


4 comments:

cantekk said...

kilang, tp kawasan punye la cantik..
lau kt sini, cam hampeh je..

zati embong said...

hihi.jat xsuka besi2.jat suka baju2.hihi O.o mood asek nk ngabes duit je skrg,mungkinkah jat tensen?huuu

manueng said...

cantek:

sebab kawasan ni juz kilang kecik2 je kot...ade inn n kdai mkn gak dekat2 situ...kalo kawasan kilang btul2 lg luas la agaknye...n mebi xde la rupe cani kot...hehe

manueng said...

zati:

hoho...kalau nak shopping baju kena pergi london la...byk choice n rare items...tu baru la bleh shopping sampai x cukup tgn nak angkut brg2....hehe;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...