klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Thursday, April 28, 2011

puasa blog lagi


Salam. Lama benar tak update blog ni hah. Busy sket sejak balik dari Liverpool hari tu. Elok je balik dari Liverpool, kelas baru dah start. Then minggu depannya (minggu lepas) ada dua exam. Satu dah lulus, Alhamdulillah. Juz nak tunggu official result exam yang satu lagi. Minggu ni pulak sibuk dengan eurotrip. Urus tiket, beli buah tangan untuk saudara kat europe (ye la kan, duk menumpang kat rumah orang, takkan tak bagi buah tangan pulak kot) packing barang.

So aku akan puasa blog lagi. 21 hari kot. Paling kurang la tu. Dah balik kang nak rest 2-3 hari dulu, then baru ngadap blog balik. So akan terus sunyi la blog ni macam 2-3 minggu yang lepas ni. Sori yek. Baca la entri-entri yang lepas buat pengubat rindu. Hehe =p

Ok la. Nak sambung packing. Kena off laptop ni dulu baru boleh packing. Sebab nak bawak laptop ni hah. Hehe. Jumpe lagi semua. Doakan aku selamat dalam perjalanan.

Salam =)


p/s: terbang~


16 comments:

-hanyaaku- said...

wah bestnye jenjalan..

nak ole2!! hehhee

Kembali Senyum said...

ehh ehh. kalau org yg singgah commen blog ni, dpat hadiah x? teehee

Liza @ Adzriel AB said...

laa... hilang balik!

Mimie said...

puasa la blog ni tak di beri makan.ole2 untuk orang msia kat sini jgn lupa jugak yer faiz?hhaaha

cantekk said...

aduhai bz nye..
erm tak pe la..
yg penting didahulukan oke ;-D good luck

_be yourself_ said...

wahh , mahu bpuasa lagi kah ? haih XD

siti hidayah said...

saya tag awak dalam contest

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/04/contest-semua-tentang-4.html

belogkiter said...

;)

ilmi hakim said...

faiz, amboi jalan sakan yea.. bagus la.. bila lagi nak jenguk negara org. masa ni laa.. hik..gi mana tu.. cepat la balik crita ceritaaaaa

belogkiter said...

takder gambar dah

Liza @ Adzriel AB said...

lama benor puasanya.

Liza @ Adzriel AB said...

buatlah entry pendek tentang tengah buat apa sekarang.. sunyi je bila faiz tak ada ni.

Nur Liyana said...

jeles tetiba..hahaha

nk hadiah dr sana:)

Dinas Aldi said...

ooohh dek non, lama benor puasa blog ni haa :D

belogkiter said...

isy.. kamu mahu puasa setahun ke??? lama ni... bila nak raya

ilham_un said...

da lama tol x singgah jalan blog nie...hehehhe

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...