klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Monday, April 4, 2011

ALL IN ONE - GEGAR 1 RIBU BLOG

Salam. Nak join segmen lagi. Kali ni nakjoin segmen ni pulak:


ALL IN ONE - GEGAR 1 RIBU BLOG

Anjuran:



(sila klik gambar untuk menyertai segmen ni)

Ok. Tak tau nak tulis apa. Just nak ajak korang join jugak segmen ni.
Boleh tambah kenalan. Tak bersua muka pun, at least jumpa kat alam blog pun jadi la kan.
Hehe ;)


12 comments:

Nur Liyana said...

gegar!!!!gegar!!!

heheehe

manueng said...

liyana:

hehe...join la same;)

nur said...

thank you kerana menyokong segmen ni.. anda yang ke3.. bertuah anda!!!

manueng said...

nur:

hehe...saja support segmen rakan-rakan blogger...nak buat segmen sendiri belum mampu...so sy support la segmen2 rakan2 blogger :)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

kasi ggggeeegagarrr blog awak!! hehehe.. salam perkenalan..

manueng said...

cute mummy:

hehe...tq singgah sini :)

salam perkenalan =)

Cik Puan Zura said...

salam...

gegar..gegar...gegarrrr.... takut dok? anyway salam ziarah dari geng kumpulan 8 ni... :)

'aisyahumaira' said...

sukses slalu okeh..slm pkenlan dr aisya..(^_<)

manueng said...

cik puan zura:

hehe...tak takut...sbb ni gegar yg baik...hehe...tq ziarah sini... salam perkenalan :)

manueng said...

aisya:

tq singgah sini...salam perkenalan =)

Liza @ Adzriel AB said...

cepat2... join ramai2.

manueng said...

yup...mai la join ramai2 ;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...