klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, April 2, 2011

satu hari satu foto (episod 83)


The Spring Has Come III

Tarikh: 31 March 2011
Lokasi: 182, Ferham Road, Rotherham


Semalam masa keluar rumah, ternampak bunga ni betul-betul kat pintu belakang. Bunga pertama yang tumbuh dalam halaman rumah kitorang menjelang musim bunga ni. Kat area sekitar rumah, pokok-pokok dah mula berbunga especially bunga-bunga atas tanah macam dalam gambar ni. Kebanyakannya berwarna kuning ngan putih. Yang kat atas pokok pulak berwarna pink ngan purple cair. Tak sabar nak tunggu bunga-bunga penuh kat pokok-pokok tu nanti =)


p/s: gumbira~ =)


10 comments:

Wani said...

waahhh... nnt mesti cantik dipenuhi bunga2 =)

kat US... M pon skang tengah musim bunga, hahahha :D

mas saari said...

cantik!

manueng said...

wani:

tu la...tgk gamba kat blog kamu td...usm best...byk kawasan lapang...ijau je...best nak tangkap gamba;)

manueng said...

kak mas:

tq kak mas =)

zati embong said...

hihi,tgk je tau.jgn g petik lak semua2 2 O.o

manueng said...

zati:

aish...xde nye nak petik...abes truk pun pijak je...haha=p

sha said...

cantik bunga ni.. wangi tak?

manueng said...

sha:

entah la...mmg sgt x arif pasal bunga-bunga ni...tau tengok je... x wangi rasanye...sbb bila lalu kat tempat yg byk bunga ni, x bau wangi pun...huhu

Liza @ Adzriel AB said...

hooo... tak balik lagi ke??

manueng said...

kak liza:

balik dah...tp tak larat nak bw... duk reply komen je ni hah...hehe

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...