klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, April 9, 2011

Puasa blog 2 hari

Salam. Seperti yang aku dah bagitau masa letak gambar tiket keretapi aku dalam entri sebelum ni (belum baca? klik SINI), aku akan ke Liverpool selama 2 hari bermula esok pagi. So tak dapat la aku nak update blog ni (walaupun takde siapa yang ternanti-nanti aku update blog) mahupun blogwalking dalam tempoh dua hari ni. 

Maka aktiviti-aktiviti tersebut akan aku sambung semula hari Isnin. Doakan aku selamat pergi dan kembali. Daaa~ *sambil melambai-lambai ala Aznil Nawawi*


p/s: baiklah...sambung kemas barang...


27 comments:

miezan said...

lambaila ala2 ucop wilcha..haha!

3p4h said...

Fuhhh... Slmt berfoya-foya sambil mcuci mata.. hehe [dgr aritu mcm tgh saving, tgk2 byk je jln2] =P

cik bahulu oren said...

selamat berjalan-jalan..hehehe

cantekk said...

ada la. hihi

newey hv a sfe jrney to liverpool.
dan slmt kmbali semula..

Liza @ Adzriel AB said...

sunyi le akak camni

belogkiter said...

Semoga selamat pergi dan balik

sekamar rindu said...

salam...

ke liverpool..nak tengok bola epl ke?

solo molo said...

jangan lupa akmi di sini...
hahaha...

mas saari said...

wahhh...bestnya!
jgn lupa ole-ole utk akak...hehehehe

syAfA said...

eh!ada aje org ternanti faiz update blog.suka tgok gambar2 yg diambil.have a nice journey ya!

p/s:
mat gebu tu,tak kawen lagi la..hehe

hanisa sabrina said...

:"( sedih ,.


haha. sedih pahal ntah . TERindu ><

okay.semoga kembali berbelog secepat mgkin !

syAfA said...

saya tag manueng kat blog..

http://wannurulsyafawati.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

_be yourself_ said...

have a safe journey :)

ilham_un said...

hehhe..ada jek yg rajin baca.baik2 dalam perjalanan n hope enjoy pergi sana.:)

manueng said...

kak cumi:

xnak la...pelik sgt rupe gitu...haha=p

manueng said...

epah:

saving la ni...semua nye cari semurah mungkin...pastu xde soping2 pun...jln2 pun ke tempat2 yg free entrance je...hoho =p

manueng said...

CBO:

time kaseh...hehe ;)

manueng said...

cantekk:

ade eh? terharu...hehe =p

time kaseh =)

manueng said...

kak liza:

aish...ape pulak sunyi nye? ramai je yg singgah n komen blog kak liza... hehe :)

manueng said...

belogkiter:

time kasih =)

manueng said...

kak SR:

aish...takde la...mane ada duit...mahal tu tiket bola...huhu

manueng said...

solomolo:

xde lupe nye...hehe;)

manueng said...

kak mas:

ole2 utk diri sendiri pun xde ni kak...duk tangkap gamba je ade la...haha...cane tu? =p

manueng said...

syafa:

hehe...time kasih...ni yg semangat nak blogging nih...hehe ;)

tq tag sy...insyaAllah kalau sempat saya join :)

manueng said...

hanisa:

cet...sila la sedih dgn ikhlas...haha~ =p

manueng said...

beyourself:

tq...dah selamat sampai pun ni hah...alhamdulillah :)

manueng said...

ilham:

hehe...tq...dah selamat sampai pun ni...alhamdulillah =)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...