klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, April 9, 2011

Dan follower lensajingga yang ke-200 ialah.....

Salam. Malam tadi (pagi kat Malaysia) blog aku ni dah ada 200 orang follower. Terima kasih aku ucapkan kepada korang yang sudi followe blog aku yang banyak kekurangan ni. Aku akan cuba improve lagi penulisan aku dan content blog ni. Terima kasih sekali lagi. Dan siapakah follower ke-200 lensajingga? Jeng...jeng...jeng!~




intanafis


So mari kita review sikit pasal intanafis ni. Nama sebenar beliau (seperti yang tertulis kat profile beliau) ialah Intan Morsalin. Berumur 32 tahun. Ibu kepada dua orang anak perempuan yang comel. Beliau merupakan pemilik blog




PERHATIAN:

Aku adalah follower blog kak intan ni yang terbaru (pada masa aku taip entri ni) iaitu yang ke-98. So mari la terjah blog kak intan dan follow. Kita tengok, siapa yang jadi follower bertuah yang ke-100. Hehe ;)



Terima kasih sekali lagi aku ucapkan kepada semua pembaca blog ni terutamanya kepada my follower sekalian =)

16 comments:

Eyrique Ettiqaz. said...

good achievement.congrats..kipidap..hehe

Teenager Housemaid said...

congrats...
hoho~

sekamar rindu said...

tahniah.......:))

manueng said...

EE:

hehe...tq=)

manueng said...

teenager housemaid:

tq...baru 200 je pun...hehe ;)

manueng said...

SR:

tq kak SR :)

Liza @ Adzriel AB said...

terlepas nak jadi ke 100 ye..

manueng said...

kak liza:

haah...at least 99 ke ok gak kan...cantik sikit nombor tu...hehe =p

Liza @ Adzriel AB said...

pergi le tengok sapa yg ke 100 tu.

belogkiter said...

tahniah

ilham_un said...

jeles sebab dia punya follower da makin ramai.hahahahhaa.
papepon tahniah..:)

hanisa sabrina said...

tahniah ! :)

anda mmg layak mndapat follower beriban !

manueng said...

kak liza:

aritu tgk belum ade lg...baru 99 je...skang tak tau la...hehe

manueng said...

belogkiter:

time kaseh...tq follow lensajingga :)

manueng said...

hanisa:

aiseh...nak cecah 200 ni pun sikit punya lama...nak sampai riban tu xtau la bila pulak...huhu


tq sbb jadi salah sorg follower lensajingga ;)

manueng said...

ilham:

aiseh...nak jeles apa nye...sket lg ni...BA lg ramai...hoho

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...