klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Sunday, April 3, 2011

Hari Ahad pun tak best jugak sebenarnye...mmm...

Hehe...kenapa bunyi macam tak happy je hari Ahad ni kan? Bukan apa. Duit tengah takde. So tak dapat la nak keluar jalan-jalan. Terperap kat rumah je la nampaknya weekend ni. 

Satu lagi, bila hari Jumaat, orang happy sebab esoknya Sabtu. Cuti la kan hari Sabtu (tapi ada sebahagian orang yang berkerja 6 hari seminggu, Sabtu kena kerja jugak...malang sikit la...huhu). So, macam tu jugak la dengan hari Ahad. Dah mula pikir pasal kelas/kerja esoknya (Isnin).

So macam tu la aku sekarang nih. Dah la busan terperap kat rumah, esok pulak dah mula start kelas setelah 3 minggu bermalas-malasan kat rumah. Hadui~ T_T

Mmmmm...memandangkan aku baru nak tidur lepas solat subuh tadi, so aku dah nampak dah aktiviti apa yang akan aku buat untuk mengisi separuh daripada hari Ahad yang berbahagia ni. Tidur sampai zohor~

Selamat 'malam' semua~ =p


p/s: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~


2 comments:

Raji berkata said...

hohoho best dpt tdo lama2 kan =.=

manueng said...

raji:

hoho...xde la lama pun...sama je 6-7 jam...sebab tido nye pukul 6am... bgn kul 12-1pm la...bukan tido dr kul 1am sampai 1pm....tu dah mcm polar bear berhibernasi dah tu...haha

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...