klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Thursday, April 7, 2011

satu hari satu foto (episod 88)


Art vs Vandalisme IV

Tarikh: 19 March 2011
Lokasi: Meadowhall Road, Rotherham


Kelihatan seperti tempat penagih dadah ber'mesyuarat'. Tapi sekarang masih sejuk. Mungkin sebab tu la kot takde sorang pun yang melepak kat situ. Mmmm...


p/s: nak setelkan hal retest...pening...pening...


16 comments:

cantekk said...

haha...derang pegi cari kotak kot
wat alas lepak nti ;)

syairahmohdanuar said...

smart lah pic :))

cuba tgk vandelisme kat pasar seni.beratur.hoho ^^

aiman said...

no tension..chil out dulu..:) K tertinggal..hehe

_be yourself_ said...

jom kita join diorang mesyuarat gak ,
kot kot ada info baru :p

Liza @ Adzriel AB said...

hebat drawing diaorang ni

manueng said...

cantekk:

haha...bersungguh gile nak 'decorate bersama eric' tempat lepak diorg ni...huhu=p

manueng said...

syairah:

hehe...tq=)

yg kat pasar seni? yg kat sungai tu ke? yg tu xpe...at least diorg buat lawa...ni conteng sebarang wat sakit mata je...huhu

manueng said...

aiman:

K tertinggal?

manueng said...

beyourself:

jgn jd ahli baru sudah...haha=p

manueng said...

kak liza:

ade bakat la jugak kan...hehe;)

ummiross said...

Kalau dah berbakat, suasana biasa2 pun boleh jadi luarbiasa ditangan photographer...tahniah Faiz.

manueng said...

ummiross:

aiseh...segan pulak sy...byk lg nak kena improve skill sy nih... terima kasih sbb suke keje sy =)

mas saari said...

nanti bolehlah ajar akak camne nak ambil gambar dari sudut yg cantik!

akak minat tapi tak reti sangat..hehehehe

manueng said...

kak mas:

sy pun tak reti sgt...tp kalo ikut nasihat otai, memang kena selalu shoot dan tengok hasil kerja orang lain...dari situ kita akan dpt idea sudut mana yang cantik...tu la yg saya tengah buat ni...duk banyakkan shooting...hehe ;)

Adinda Amy Sensei said...

lukisan vandalism..huhu

manueng said...

kak amy:

tu la...kalau lawa takpe la jugak kan...hehe

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...