klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, April 12, 2011

satu hari satu foto (episod 91)


Ungu

Tarikh: 7 April 2011
Lokasi: Ferham Park, Ferham Road, Rotherham


Aku pun tak tau apa nama bunga ni. Tapi suka tengok bunga ni. Kena pulak lagi warna ungu tu dipancar dengan sinaran matahari di kala petang. Hehe ;)


p/s: nanti-nanti la aku update pasal Liverpool...huhu =p

p/s/s: terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ni sepanjang ketiadaan aku...siap ada yang komen lagi...terima kasih :)


23 comments:

Eyrique Ettiqaz. said...

mmg cantik r bunga 2 and also this picture..wah,x sabar2 nak tau cite psl Liverpool..cer ceghite ,cer ceghite...hehe

Ms. TaroAthirah said...

SUPER DUPER SUKA! aku mmg minah bunga. ahhh more foto bunga pls :)

lama tak melawat blog kau. hebak mung skang

Ija said...

cantik gambar ni..saya suka..mcm bunga lavender lah, tapi mungkin tidak..

manueng said...

EE:

hehe...agak gagal sebenarnye gambar ni...kalau tgk live lg lawa...x berjaya merakamkan saat itu...huhu T_T

insyaAllah, ade kelapangan nnt akan update pasal Liverpool :)

manueng said...

taro:

haha...aku perasan gak...sbb gamba2 bunga ko mmg sgt lawa :)

takde nye hebak...hebak mung lg~

manueng said...

Ija:

tu la...ingat nak letak tajuk gamba ni 'lavender'...tp takut salah pulak...hehe

Liza @ Adzriel AB said...

yeayyy dah balik. tak de yg cedera ye.. lebihkan sikit terang purple ru,... cantik!

manueng said...

kak liza:

alhamdulillah...sihat walafiat je sy ni...hehe;)

ade gamba ni yg versi ungunye terang...td duk dalam dilema jugak nak pilih gamba mane satu antara dua tu untuk dipost kat entry ni...last2 sy pilih yang ni...nnt sy post yg tu pulak la...hehe ;)

missina said...

nice pict,,i like purple,,hehe,,die ade debunga tak?klu sempat snap sambil debunga die berterbangan mesti cun kan,,

manueng said...

missina:

hehe...tq ;)

takde debunga rasenye...tp time kaseh la sebab mention pasal tu... dpt la idea utk shoot lepas ni... hihi =)

Nono Fara said...

Lawa Faiz! Tambah lagi lighting overc~ :D

cantekk said...

a'a sama la suke jgk, lgi2 siap amik gmbr sy kt tmn bunga..pergh

haha,,tetibe

ilham_un said...

x sabar nak tengok gambar nie..mesti cantik kan..:)

manueng said...

nono:

tq nono =) sbnarnye nak try buat gamba bg lighting dia mcm gamba yg nono buat kat lalang2 uia tu...cam x jd la pulak...huhu =p

'lighting overc' tu ape?

manueng said...

cantekk:

haha...kalo sudi jd model sy, sy pun bbesar ati je nak shoot...hehe ;)

manueng said...

ilham:

x saba nak tgk gamba mane? liverpool? satu ape pun x sentuh lg nih...huhu

missina said...

manueng:same2,,,nant tunggu gmbr awk shoot psl debunga tu lak ek,,keep waiting,,wahhh2,,hehe

manueng said...

missina:

hehe...baek~ :)

mas saari said...

lavender kot..

manueng said...

kak mas:

ntah la...maybe la kot...tp tak wangi la pulak...huhu

ilham_un said...

yela..gambar kat liverpool.x dapat pg tp dapat tengok gambar pon da ok.hehehe.
xpe2.uruskan perkara yg lebey penting dulu..:)

Nyze 二ザ Crazee said...

lavender~~~
i like~ ^^

Miss Hamilicious said...

cantik !!!~

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...