klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, March 29, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

Salam. Nak join segmen lagi. Kali ni nak join segmen ni pulak.


Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

Anjuran:



(sila klik gambar untuk ke entry segmen ni)


Ok. Sekarang aku nak cerita la sikit apa pentingnya traffic untuk blog aku. Walaupun aku ni tak la berharap sangat kat duit iklan nuffnang aku, tapi dengan adanya traffic yang tinggi, at least bertambah la pendapatan tu.

Lagi penting, bila banyak traffic, makin semangat la nak update blog. Sebab kita tahu ada orang yang datang jenguk blog kita. So, takde la terbiar je blog kita kan. Yang ni seriously aku rasa lagi penting untuk aku la. Sebab aku buat blog untuk suka-suka je. Tak bermotifkan duit pun. So nak bagi rasa seronok berblog ni, aku perlukan traffic. Tapi kalau nak traffic, kena la update blog dan baiki penulisan. So, itu la yang akan aku buat. 


p/s: Baiki penulisan? Kurang tulisan dalam blog ni rasanya. Macam lagi banyak gambar. Huhu=p


10 comments:

Adzriel AB said...

akak usahakan buat petang ni...
jangan sedih2. nak pos durian pun takut posmen lak tergoda.. he..he..

manueng said...

kak adzriel: haha...tu la pasal...posmen pulak yg tlg makankan utk saya...hehe=p

Nour Akmal said...

mcm best je..ade mse nnt nk join la..=)

cantekk said...

ermm mcm nk join la..bole?

3p4h said...

Setuju2! Blog ni satu kepuasan kot bl dpt tulis/post gmbr. hehe...

[kdg2 ak rs ak cam syok sndri lak..haha]

Axieda'great said...

saye datang melawat

manueng said...

nour akmal: join la =)

manueng said...

cantekk: bleh je...join jgn x join=)

manueng said...

epah: tu la...hehe...aku pun dah mcm syok sdiri gak ni...lantak ar...haha~ =p

manueng said...

axieda'great: time kasih singgah sini =)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...