klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Friday, March 25, 2011

contest ORANG LIDI BERKATA KATA



Salam. Tak tau nak sembang pasal apa. So cara yang paling senang untuk update blog ni apa lagi, join segmen or contest blog-blog lain la. Hehe. Tadi time blogwalking, aku tengok kat blog Hanisa Sabrina, diorang ade buat contest nih. Tak payah tulis panjang-panjang. Cuma perlu merajinkan diri sikit untuk jadi kartunis lidi. Huhu.

Memandangkan aku pun dah lama tak melukis (sebab aku memang tak pandai melukis dan tak suka conteng-conteng buku or meja time dalam kelas), aku pun join la contest ni. Macam best la pulak melukis nih. Hehe~ ;)

Penganjur


* Sila refer kat mana-mana blog kat atas ni untuk tau syarat-syarat penyertaan.




Hadiah

First place -  RM30 + diriview selama seminggu di ketiga-tiga blog di atas + special doodle

Second place -  RM20 + diriview selama seminggu di ketiga-tiga blog di atas + special doodle

Third place - RM10 + diriview selama seminggu di ketiga-tiga blog di atas + special doodle

5 orang sagu hati - diriview dalam post piasa + doodle

peserta yang tidak menang hanya akan diriview sahaja 


** Boleh pilih sama ada nak hadiah dalam bentuk cash or topup


Tarikh tutup: 1 MAY 2011


So ni aku punye orang lidi.


Lukisan ni takde kena mengena dengan yang hidup atauyang dah menunggal dunia. Sebarang persamaan adalah secara kebetulan.


Ok. Nak tag orang.



p/s: nak layan movie apa malam ni yek? mmmmm.....



7 comments:

cantekk said...

hihi...komen2.. =D

oke gud, siap kaler ea, org lidi awk tu =D haha

kt nk join gak, tp lum ada ms ag pk idea..kretip tu sgt la tidak,,haha

manueng said...

cantekk: bahagian berkaler tu pakaian dia (kecuali kepala)...sbb takut tak nampak perut dia buncit kalo x kaler...hehe=p

join je...lukis je pape pun...utk suke2 je...hehe;)

tq singgah sini =)

hanisa sabrina said...

thanks join .

hehe . kelakar je part boroi tuh ><

manueng said...

sabrina: hehe...saje buat karekter boroi...menarik sket...hoho~ =p

Cik Anis said...

haha, join jugak? kelakar la orang lidi tu, boroi perut dia :P

manueng said...

anis: haah...join la...saje2 buat isi masa lapang...xde benda nak wat, lukis2 la utk contest ni...hehe;)

Cik Anis said...

anis dah join la, haha :)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...