klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Monday, March 28, 2011

satu hari satu foto (episod 78)


Silence in The Dark

Tarikh: 9 February 2011
Lokasi: 182, Ferham Road, Rotherham


Tingkap kat tandas pun nak disnap...huhu~ =p


p/s: bw~ ;)


16 comments:

Inspirationalefeks said...

kt mne ni ? tepi tingkap ek ?

manueng said...

haah...ni tingkap kat tandas rumah...tu pun nak snap gak kan...huhu=p

3p4h said...

Eh, sape mcik kt blh kanan bwh tingkap 2??? Priest eh???

-hanyaaku- said...

kreatif la tu..

*mcm de orang perempuan berdiri, tngok sunset/sunrise.. =)

manueng said...

epah: haah eh...bila ko tanye gitu baru aku pasan...mcm priest...huhu...tu botol pencuci tandas...ala2 harpic...hehe;)

Wani said...

jiwa photographer...kat mana2 pon dia bole tangkap.. =)

manueng said...

hanyaaku: tangkap gamba ni juz nak bg nampak kaler time sunset dr tingkap tu je...tp x pasan plak botol harpic tu nampak cam ade ppuan diri situ...hehe;)

manueng said...

wani: hehe...bila nampak potential subject...snap aje...huhu;)

Adzriel AB said...

gelap le...tak nampak.

3p4h said...

Hahaha..very particular aku =P
Harpic rupanya =))

manueng said...

Kak adzriel: mmg nak bg gelap pun... nak bg hanya silhouette benda2 kat tingkap tu je yg nampak...hehe;)

manueng said...

epah: tu la pasal...mmg mate photographer btul...hehe;)

_be yourself_ said...

tingkap toilet pun bila pndai snap jadi smart :)

manueng said...

beyourself: ni xde la smart pun... kene improve lg...hehe...tp mmg betul la...kalo pandai compose gamba, pape benda pun boleh jd cantik bila disnap...sbb tu kene improve the art of seeing...kene improve lg nih...hehe;)

hanisa sabrina said...

eh , semua gambar sgt lawa ..

apa kata . . .
apa kata . . .
apa kata . . .

tangkap gambar hanisa . ,

HAHAHAHAHHHH X)

manueng said...

sabrina: tq=)

hehe...bleh je...tp xde jaminan la gamba akan lawa...sy amatur...huhu;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...