klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Saturday, March 19, 2011

The Most Elegant Blog Contest



Salam. Macam biasa, sebelum aku taip entry aku, aku akan blogwalking dulu. Ye la, kot la ada apa-apa yang menarik untuk aku join, boleh la aku join. So masa sleepwalking blogwalking tadi, aku masuk satu blog ni dan dia anjurkan satu contest. Ni contest nye:


The Most Elegant Blog Contest

Dianjurkan oleh


(sila klik gambar untuk ke enrty contest ni)

Aku takde la berharap nak menang sangat pun. Kalau menang pun, aku tak dapat nak merasa hadiah tu sebab aku kat sini (UK) skang. Tapi aku join la sebagai tanda support kepada rakan-rakan blogger =) Bagi yang tertanye-tanye, ni hadiah nye:


Tempat pertama: Topup RM 10 + Award
Tempat kedua: Topup RM 5 + Award
Tempat ketiga: Award
Semua peserta: Award penyertaan


Syarat-syarat pertandingan:

1. Mesti follow blog A.K! :)
2. Semua boleh sertai, lelaki atau perempuan, tua atau muda.
3. Warganegara Malaysia.
4. Buat satu entri tentang kontes ni dengan nama 'The Most Elegant Blog Contest' dan jangan lupa letak banner dan link ke post pasal entri ni kat blog penganjur.
5. Ceritakan sedikit sejarah penubuhan blog anda .
6. Hantarkan URL entri anda ke post ni.
7. Tag 2 orang untuk sertai! :D

Tarikh tutup: 30 April 2011 [Kalau ada pindaan, akan diberitahu!]


Ok. Skang aku nak cite pasal sejarah penubuhan blog aku ni. Aku rase tak perlu la kot aku bagi tarikh specific. Blog di lahir pada budan November 2008. Tujuan asal aku buat blog ni adalah untuk share gambar-gambar yang aku shoot dan info berkenaan fotografi. Tapi aku banyak duk cerita pasal kehidupan aku la pulak. Sebab tu la aku buat section 'satu hari satu foto' supaya aku istiqamah post satu gamba setiap hari dalam blog ni. At least, ada la gambar setiap hari. Ada la kaitan dengan fotografi. Nama blog pun Lensajingga kan. Hehe.

So baru-baru ni bilangan follower aku mencecah 100 orang. Alhamdulillah. Aku harap blog aku ni dapat la enjoykan pembaca dan beri manfaat. Kalau tak banyak, sikit pun jadi la. Kalau ada apa-apa teguran atau cadangan, jangan malumalu bagitau kat aku yek. Hehe =)


Ok. Skang aku nak tag



p/s: sila la terjah blog yang aku tag ni...yang atas tu adik aku (baru berjinak-jinak dengan dunia blogging)...yang bawah tu kawan aku yang juga merupakan seorang blogger yang agak famous (follower dia ramai...blog pun menarik) ;)

2 comments:

A.K♥ said...

Weeee...
Thanks joining!
Good luck ya! XD

manueng said...

A.K: tq for organizing;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...