klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, March 29, 2011

satu hari satu foto (episod 79)


Study: Otak Berasap

Tarikh: 11 February 2011
Lokasi: 182, Ferham Road, Rotherham


Study sungguh-sungguh. Biar sampai berasap otak tu. Then relax. Then sambung semula.
Kepada yang masih belajar, selamat belajar.
Kepada yang dah kerja, bersamalah kita menambah ilmu.


p/s: Asap dalam gambar tu cuma asap rokok housemate aku tu. And yes, dia bukan tengah study time tu. Huhu.


12 comments:

~nsar~ said...

ceh tertipu rupanya.. ingatkan kepala dia berlubang... aiseh...

manueng said...

nsar: aish...xkan la blubang pulak...huhu...tu sebab cerah sgt kat bahagian tu...tu pasal putih je...bukan blubang...hehe;)

hanisa sabrina said...

cool nampak formation asap tu smooth je !

good job :DD

zati embong said...

dia tgh memanaskan badan?haha

Nono Fara said...

Nice~ Seakan-akan terbakar betol2 :D hehe

manueng said...

sabrina: nasib je...men snap byk2...pastu pilih yg terbaik...huhu=p

manueng said...

zati: panas bdn xpe...jgn ati yg panas sudah la...hoho;)

manueng said...

nono: mcm ade org tgh bakar kepala dia guna kanta besar...huhu=p

sharina said...

suka tgk keindahan seni fotografi tu kan,,teknik tu yang penting kan,,cayalah

manueng said...

sharina: mmg best tgk hasil keje photographer sume...lawa2...tu yg jd rase nak tiru tu...hoho=p tq singgah sini =)

aHLing said...

oh, saya sangat suka back lighting!

manueng said...

alin: tp yg ni x brape nak back sgt la...huhu

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...