klik klak kluk

klik jangan tak klik

Followers

Tuesday, March 29, 2011

SEGMEN: ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG

Salam. Join segmen je keje aku skang ni kan. Kali ni nak join segmen ni pulak:


SEGMEN: ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG

Anjuran:



(sila klik gambar untuk ke entry segmen ni)


Ok. So, sekarang aku kena letak entry yang aku rasa paling baik dalam blog ni. So ni la entry pilihan aku:




Sebab apa aku rasa ni entri terbaik?

Sebab aku rasa entri ni entri yang berguna bagi peminat fotografi macam aku. So aku share la sikit apa yang aku tau dalam entri berbentuk tutorial ni. Selain bermanfaat untuk pembaca, aku pun dapat share hasil kerja aku yang tak seberapa tu. Memang aku dah plan nak buat tutorial ni. So masa tengah shoot smoke trail tu (tu first time shoot smoke trail, terus nak buat tutorial...ish3), aku rase seronok gila sebab tak sabar nak tengok hasilnya. Hehe.

Wokeh. Selesai.


p/s: nak sambung 'story of my life' ;)



6 comments:

sinzzfaiza ismail said...

woot woot!

manueng said...

faiza: ape pasal woot wwot plak ni? huhu

3p4h said...

Itu smoke trail mmg the best. Dlu aku pnh jdikan rujukan kot entri tu, tp xbjaya wat. Kne menuntut lbih lg.. hu5

manueng said...

epah: yeke? terharu aku ade org cuba buat tutorial nih...huhu....try la lg...mesti jd nye;)

Nour Akmal said...

thanks join..

dh update entry psl segmen ni n blog ni ade kat entry sy..jom lihat..

manueng said...

nour akmal:

hehe...trima kaseh~ ;)

Anda juga mungkin berminat untuk membaca entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...